Referenties

DurEko-mix®

Is een zeer geschikte halfverharding voor allerlei wandel- en fietspaden in een bosrijke en landelijke omgeving. DurEko-mix® is de milieuvriendelijke oplossing voor vele schelpenpaden die in de toekomst vervangen moeten worden.

Bekijk projecten

DurEko-mix® BIO

DurEko-mix® BIO is een variant van de traditionele DurEko-mix®, maar heeft een hogere draagkracht en is daardoor geschikt voor zwaarder belaste wegen.

Bekijk projecten

Komex®

Is geschikt voor gebruik in landelijke gebieden als parken, bossen en recreatieve gebieden. Deze halfverharding heeft een natuurlijke uitstraling voor paden en wegen. De combinatie van de steensoorten en het hydraulische materiaal zorgen voor duurzame eigenschappen.

Bekijk projecten

KoMex® BIO

KoMex® BIO is een halfverharding voor paden en wegen.De samenstelling van het materiaal is uniek, waardoor het een zekere mate van zelfherstellend vermogen heeft.

Bekijk projecten

Wandelpaden

Koers legt diverse wandelpaden aan in zowel Nederland, Duitsland en Belgie. Voor het leggen van deze paden worden de producten: DurEko-mix®, KFP-mix of KoMex® gebruikt. Bekijk onze voorbeeldprojecten via 'bekijk projecten'....

Bekijk projecten

Fietspaden

Koers legt fietspaden aan in Nederland, Duitsland en België. Voor het aanleggen van de fietspaden worden verschillende halfverhardingen gebruikt. Bekijk onze voorbeeldprojecten via 'bekijk projecten'.

Bekijk projecten

Parken

Koers legt de paden aan in diverse parken in zowel Nederland, Duitsland en België. De halfverhardingen die Koers Handel hiervoor gebruikt blijken hiervoor zeer geschikt. Bekijk ook onze voorbeeldprojecten.

Bekijk projecten

Bospaden

In de bossen van Nederland, Duitsland en België legt Koers prachtige paden aan. Beijk onze voorbeeldprojecten om een beeld te kunnen vormen wat het eindresultaat is van de halfverhardingen die Koers Handel hiervoor gebruikt.

Bekijk projecten

Zandpaden

Koers heeft hydraulisch zand ontwikkeld om het karakter van zandwegen te behouden en om de nadelen te minimaliseren. Het hydraulische zand is in twee type verkrijgbaar.

Bekijk projecten

Boomspiegels

De halfverhardingen van Koers zijn ook zeer geschikt voor de aanleg van boomspiegels. De producten verstoren de ondergrond niet en volgen de zettingen van de boomwortels. Bekijk het eindresultaat via onze voorbeeldprojecten.

Bekijk projecten

Recreatie

Ook worden halfverhardingen toegepast voor sportdoeleinden en recreatie. U kunt hierbij denken aan golfbanen, speelplaatsen en kinderboerderijen. Bekijk het resultaat via onze voorbeeldprojecten.

Bekijk projecten

Begraafplaatsen

De wandelpaden op verschillende begraafplaatsen worden aangelegd met halfverhardingen van Koers. Onze producten zijn zeer stabiel en daardoor ook heel toegankelijk voor bijvoorbeeld mindervalide mensen. Bekijk het resultaat via onze voorbeeldprojecten.

Bekijk projecten

Parkeerplaatsen

Koers legt ook parkeerplaatsen in Nederland, Duitsland en België. Hiervoor worden verschillende halfverhardingen toegepast. Bekijk onze voorbeeldprojecten om een impressie te krijgen van het eindresultaat.

Bekijk projecten

Trottoirs

Veel trottoirs in Nederland, Duitsland en België zijn aangelegd door Koers, waar wederom de halfverhardingen zeer geschikt voor zijn. Valpartijen door scheefgezakte trottoirtegels behoren hierdoor tot het verleden. Bekijk het eindresultaat via onze voorbeeldprojecten.

Bekijk projecten

Hellingen

De halfverhardingen van Koers hebben zich de afgelopen jaren ook bewezen zeer stabiel te zijn op hellingen tot wel 10%. Bekijk het eindresultaat via onze voorbeeldprojecten.

Bekijk projecten

Landbouwwegen

Tot slot worden halfverhardingen toegepast voor landbouwwegen in zowel Nederland, Duitsland als België. Dit vanwege de voordelen die halfverhardingen van Koers biedt. Bekijk onze voorbeeldprojecten.

Bekijk projecten

  • T  +31 (0) 592 - 43 03 03

  • facebook

  • twitter