Gemeente en overheid

This image for Image Layouts addon

Ook last van halfverharde en onverharde paden met kuilen en gaten?

Na veelvuldig gebruik krijgen veel onverharde paden last van ontzettende spoorvorming. Dat kan tot irritatie en zelfs tot gevaarlijke situaties leiden.
This image for Image Layouts addon

Begroeiing en onkruid over uw fietspaden?

Veel fietspaden (zowel verhard als onverhard) krijgen na verloop van tijd last van onkruid. De onderhoudskosten van dit soort paden kunnen enorm oplopen.

Slecht begaanbare onverharde paden?

Een groot probleem van onverharde paden is hoge mate van onderhoudt die zij vereisen. Al dit onderhoud is ontzettend kostbaar, maar doe je dit niet ontstaan er nog grotere problemen. Slecht begaanbare paden lijden tot overlast en zijn zeer problematisch voor mensen die slecht ter been zijn. Dit kan tot groot ongenoegen en klachten binnen uw gemeente leiden.

Onderhoudsarme halfverharde paden

De halfverhardingen van Koers zijn uitermate geschikt voor recreatieve wandel- en fietspaden, maar ook voor bijvoorbeeld boomspiegels. De paden hebben een natuurlijke uitstraling en zijn tevens voor hergebruik geschikt. Deze producten laten geen onkruid doorgroeien, zijn milieuvriendelijk, water- en luchtdoorlatend.
This image for Image Layouts addon

DurEko

DurEko-Mix® is qua uitstraling vergelijkbaar met schelpen (grijs gemêleerd) en kan ook in een dunnere laag worden aangebracht, maar het is veel steviger, stabieler en duurzamer dan bijvoorbeeld schelpen.
Contact
This image for Image Layouts addon

KoMex

KoMex® is een halfverharding met een natuurlijke uitstraling voor paden en wegen en is verkrijgbaar in een naturel, zandgele, roodbruine en antraciet kleur.
Contact
This image for Image Layouts addon

Bio-varianten

Bij de BIO varianten is het de combinatie van biopolymeren en steensoorten dat zorgt voor uitstekende duurzame eigenschappen. De halfverhardingen van Koers zijn uitermate geschikt voor recreatieve wandel- en fietspaden, maar ook voor bijvoorbeeld boomspiegels. De paden hebben een natuurlijke uitstraling en zijn tevens voor hergebruik geschikt. Deze producten laten geen onkruid doorgroeien, zijn milieuvriendelijk, water- en luchtdoorlatend.
Contact

Begin vandaag nog met het verbeteren van de begaanbaarheid in uw gemeente

Koersmix; goed begaanbare paden voor iedereen zonder beton of asfalt

Meer informatie of een bestek aanvragen

Voor meer informatie of het aanvragen van een bestek kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door in het formulier uw telefoonnummer of e-mailadres achter te laten. Wij bellen (mailen) u dan zo spoedig mogelijk terug.
U moet een telefoonnummer invullen zodat we contact met u kunnen opnemen

Koersmix voorfietspadenwandelpadenparkenbospadenBospadenZandpadenGolfbanenBoomspiegelsBegraafplaatsenParkeerplaatsenTrottoirsHellingenLandbouwwegen

  • T  +31 (0) 592 - 43 03 03

  • facebook

  • twitter